Verenigingen hebben nog een paar dagen de tijd om mee te doen aan het Vitaliteitsonderzoek van Rotterdam Sportsupport en daarvoor een mooie beloning te ontvangen. Deelname is mogelijk tot en met vrijdag 3 juli. Clubs met een jeugdafdeling krijgen als dank tien euro per jeugdlid: de zogeheten Bijdrage Jeugdsport. Verenigingen zonder jeugdafdeling maken via loting kans op geldprijzen van 100 euro.

Maar er zijn meer goede redenen om het Vitaliteitsonderzoek in te vullen en op te sturen. Alleen deelnemende verenigingen komen in de volgende twaalf maanden in aanmerking voor subsidies en diensten van Rotterdam Sportsupport. Bovendien help je Rotterdam Sportsupport de ondersteuningsbehoeften van clubs in kaart te brengen. Met die informatie kan de organisatie haar aanbod voor clubs verder verbeteren.

Het secretariaat van je vereniging heeft per mail een uitnodiging gekregen om deel te nemen aan het onderzoek. Geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met Bryan Bastiaanse via b.bastiaanse@rotterdamsportsupport.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Paul Baans

Paul Baans

verenigingsconsulent Financiën