Een mooi geldbedrag voor jouw vereniging incasseren? Doe dan mee aan het Vitaliteitsonderzoek van Rotterdam Sportsupport. Let op: dat kan tot en met zondag 12 juni, dus je hebt nog maar even de tijd.

Clubs met een jeugdafdeling krijgen als dank voor hun deelname tien euro per jeugdlid. Dit is de zogeheten Bijdrage Jeugdsport. Verenigingen zonder jeugdafdeling maken via loting kans op geldprijzen van 100 euro.

Subsidies en diensten
Maar er zijn meer goede redenen om het Vitaliteitsonderzoek in te vullen. Alleen deelnemende verenigingen komen in de volgende twaalf maanden in aanmerking voor subsidies en diensten van Rotterdam Sportsupport. Bovendien help je Rotterdam Sportsupport de ondersteuningsbehoeften van clubs in kaart te brengen. Met die informatie kan de organisatie haar aanbod voor clubs verder verbeteren.

Uitnodiging
Het secretariaat van je vereniging heeft per mail een uitnodiging gekregen om deel te nemen aan het onderzoek. Geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met Bryan Bastiaanse via b.bastiaanse@rotterdamsportsupport.nl.

Verenigingen die het onderzoek hebben ingevuld en per e-mail hun antwoorden hebben ontvangen hoeven uiteraard geen actie te ondernemen naar aanleiding van deze herinnering. Jullie antwoorden zijn bij ons bekend, waarvoor dank!

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Bianca Post – van der Hoek

Bianca Post – van der Hoek

verenigingsconsulent vitale en toekomstbestendige sportverenigingen / verenigingsconsulent Scouting