Sport- en beweegaanbod voor mensen met een beperking 

Vandaag is de Rotterdamse homepage van Uniek Sporten officieel gelanceerd. Dit gebeurde tijdens een bijeenkomst van Rotterdam Sport Onbeperkt, een samenwerkingsverband dat zich met allerlei acties inspant voor het vergroten van de zichtbaarheid van aangepast sporten in de stad. 

Uniek Sporten Rotterdam is speciaal voor mensen die een beperking hebben en op zoek zijn naar passend sport- of beweegaanbod. Via de Sportzoeker kunnen ze sportaanbieders bij hen in de buurt vinden die rekening houden met hun lichamelijke of verstandelijke beperking. Op deze website vind je een actueel overzicht van het sportaanbod, een overzicht van sportconsulenten voor gratis advies op maat en handige informatie over bijvoorbeeld gratis evenementen en sporthulpmiddelen.   

De website Uniek Sporten Rotterdam is tot stand gekomen door een samenwerking tussen het Fonds Gehandicaptensport, gemeente Rotterdam, MEE Rotterdam-Rijnmond, Sportbedrijf Rotterdam, Rotterdam Sportsupport en Rotterdam Topsport. 

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Daan Baecke

verenigingsconsulent Noord en Kralingen-Crooswijk
Daan Baecke