Op donderdag 14 mei is het zover: dan is de 4e landelijke G-honkbaldag bij Honk- en Softbalvereniging Saints aan het Voorhout 80 in Rotterdam. Heb je een beperking en wil je dolgraag mee honkballen? Dat kan! Iedereen – jong en oud, of je nu met een heel team komt of in je eentje – is van harte welkom. Het belooft een leuke en vooral gezellige dag te worden waarop maximaal 16 teams om de beker gaan strijden. De spelers worden om 9.30 uur verwacht, de eerste wedstrijd begint om 11.00 uur en rond 17.00 uur is de prijsuitreiking. Daarnaast zijn er allerlei andere leuke activiteiten te doen. Zo zijn er o.a. een springkussen, een goochelaar en een dj.

De deelname (inclusief lunch) is gratis. Dat wil je toch niet missen?! Iedereen die graag mee wil doen, kan zich nog tot 26 april 2015 inschrijven door een e-mail te sturen naar verenigingsmanagersaints@gmail.com of info@g-honkbal.nl. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op door een e-mail te sturen naar andre.ficken@kpnmail.nl of bel 06-53147989.

Voor de landelijke G-honkbaldag worden alle G-honkballers (honkballers met een beperking) uit hele land uitgenodigd. Dit sportevenement wordt elk jaar gehouden op Hemelvaartsdag, telkens bij een andere honkbalvereniging. Dit jaar is dat dus bij HSV Saints. Deze vereniging is één van de eerste verenigingen die met G-honkbal is begonnen.

Kijk voor meer informatie op www.hsv-saints.nl/g-honkbal of www.facebook.com/HsvSaintsGForce.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Monique de Groot

Monique de Groot

projectcoördinator Sportplus