Zaterdag 6 april ontvangt RKSV Leonidas uit handen van Kevin Blom, scheidsrechter in het betaald voetbal, de ARAG-KNVB FairPlay Certificering. Leonidas ontvangt deze certificering, omdat de vereniging het op arbitragegebied ‘goed voor elkaar’ heeft. Het is de eerste Rotterdamse voetbalvereniging, die dit keurmerk ontvangt.

Samen met de KNVB werkt ARAG – als juridisch dienstverlener en verzekeraar en als official partner van de KNVB scheidsrechters- aan het verbeteren van sportiviteit en respect. Dit gebeurt in zowel het betaald voetbal als het amateurvoetbal. De FairPlay Certificering, is daar een belangrijk onderdeel van. Doel is om meer amateurverenigingen te stimuleren actief aan de slag te gaan met het scheidsrechtersbeleid in de vereniging.

De KNVB, ARAG en Leonidas nodigen u graag uit voor de uitreiking van de ARAG-KNVB FairPlay Certificering op het Erasmuspad 9 in Rotterdam op zaterdag 6 april aanstaande. Aanvang: 10.00 uur.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Kevin Alsemgeest

clubkadercoach / verenigingsondersteuner Veilig sportklimaat
Kevin Alsemgeest