De Rotterdam Sport op Maat dag wordt gehouden op Sportplaza Zuiderpark in Rotterdam Zuid. Je kunt het terrein betreden via een aantal ingangen. De hoofdingang vind je aan de Oldegaarde 21, postcode 3084 AA. Sportplaza Zuiderpark is ook te bereiken vanaf het Zuidplein.

 

Hoe kom jij straks naar Sportplaza Zuiderpark? Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Eigen vervoer
    Voor bezoekers met een beperking is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar op de parkeerplaats aan de Oldegaarde 21. Wil je hiervan gebruikmaken? Vraag voor dinsdag 1 september een parkeerkaart aan via info@rotterdamsportopmaat.nl. Overige bezoekers hebben diverse mogelijkheden om de auto te parkeren rondom de Oldegaarde.
  • Kiss & Ride / Taxi / Vervoer op Maat
    Aan de Oldegaarde 21 bevindt zich een ‘Kiss & Ride-zone’, zodat je dichtbij de ingang kan worden afgezet. Iemand van de organisatie begeleidt je vervolgens met speciale wagentjes naar het evenemententerrein.
  • Openbaar vervoer
    Volg vanaf metrostation Zuidplein de bordjes ‘Zuiderpark’. Let op: vanaf dit metrostation is het ongeveer vijftien minuten lopen naar Sportplaza.

Ga ook naar www.rotterdamsportopmaat.nl en bekijk het evenement op Facebook.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Stephan Vos

Stephan Vos

verenigingsconsulent Veilig sportklimaat