Na een succesvolle introductie in 2014 vormt het beweegprogramma SeniorFit een vast onderdeel van de activiteitenkalender 2015 van Sportplusvereniging LTC Plaswijck. Elke woensdag van 12.00 tot 13.00 uur wordt de “bootcamp” gegeven onder begeleiding van fysiotherapiepraktijk Boddé en Zuiderent, samen met de tennistrainer en een therapeut van het centrum voor Reuma en Revalidatie Rotterdam (RRR). De training wordt afgesloten met een gezonde lunch.

SeniorFit is een programma waarin conditie, lenigheid, coördinatie, soepelheid en kracht vergroot wordt. “Een echte aanrader”, aldus Corry Bollerman, deelnemer van het eerste uur en tevens lid van de tennisvereniging. “Samen met andere enthousiaste mensen doen we onder goede begeleiding oefeningen , weer of geen weer. De oefeningen geven vertrouwen om meer te gaan bewegen. De afsluitende lunch vormt een extra dimensie”, zegt de deelnemer.

LTC Plaswijck heeft in samenwerking met Rotterdam Sportsupport, het centrum voor Reuma en Revalidatie Rotterdam en Boddé en Zuiderent Fysiotherapie een programma ontwikkeld voor 60-plussers, zowel voor leden als niet-leden, waarin buiten bewegen centraal staat. Met maximaal twee groepen (beginners en gevorderden) wordt geoefend op het mooie groene park van LTC Plaswijck, Plaswijcklaan 56 in Hillegergsberg. De kosten zijn € 99,- voor acht bijeenkomsten, inclusief lunch.

Interesse in SeniorFit? Stuur een e-mail naar seniorfit@ltcplaswijck.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Kitty Kalkman

Kitty Kalkman

projectleider Toekomstbestendige sportverenigingen / leidinggevende