Op 17 september klinkt het startsein van de 13e editie van de Nationale Sportweek.
Organiseer jij ook een sportactiviteit? Dan heeft Team Tommies iets leuks voor jouw vereniging; zij trakteren om de introductie van Tommies Sportgroenten te vieren.

Sportgroenten van Team Tommies
Tommies sportgroenten zijn lekker, gezond én bevatten veel eigenschappen die de sportprestatie bevorderen*. Daarom vormen ze een perfect tussendoortje voor, tijdens en na elk sportmoment. En het mooie is: binnenkort zijn ze verkrijgbaar in de kantines/clubhuizen van alle sportclubs!
De tomaatjes, komkommertjes en paprikaatjes zijn dan te koop in unieke sportshirtzakjes. Ook zullen sportclubs ondersteund worden met leuke promotiematerialen en unieke spaar- en verkoopacties.

Trakteren
Om de ’transfer’ naar sport te vieren, biedt teler Greenco nu alle organisatoren van een sportactiviteit tijdens de Nationale Sportweek de kans hun deelnemers te laten genieten van de sportgroenten van Team Tommies. Vraag nu een traktatie pakket aan en laat jouw deelnemers ook genieten van de populaire minigroenten! Dat is heel simpel:
• Mail naar Tommies@2basics.nl;
• Geef aan welke sportactiviteit je organiseert, op welke datum en hoeveel deelnemers je (ongeveer) verwacht;
• Geef aan of je de activiteit organiseert namens een sportclub, sportservice punt of ander soort organisatie;
• Geef aan op welk adres ze je een pakket Tommies sportgroenten kunnen leveren (NB. Adres waar overdag pakketbezorging mogelijk is).
Onder alle inzenders verdeelt Team Tommies een aantal Tommies Sportgroenten Traktatiepakketten.

Aanvragen is mogelijk tot uiterlijk 5 september 2016. Vóór 10 september laat Team Tommies weten of jij een pakket hebt gewonnen.

Voor meer informatie over Tommies sportgroenten (en het sportkantine concept), kijk op www.tommies.nl/sportgroenten.

* Zo hebben tomaatjes een positief effect op de spieren, omdat ze veel kalium bevatten. De komkommertjes bevatten de broodnodige vezels en omdat ze daarnaast vooral ook uit vocht bestaan, hydrateren ze het lichaam. Het hoge vitamine C gehalte in paprika’s draagt bij aan scherpte tijdens het sporten.


Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Janneke van Tienen

Janneke van Tienen

P&O medewerker