Kinderen uit gezinnen met een krappe portemonnee kunnen via het Jeugdsportfonds Rotterdam tóch lid zijn van een sportvereniging. Als zich nóg meer intermediairs aandienen die aanvragen doen, kunnen ook nóg meer jongens en meisjes deze weg inslaan. Intermediairs zijn professioneel verbonden met ouders en/of kind, maar niet met de vereniging. Denk aan leerkrachten van scholen of medewerkers van Bureau Jeugdzorg.

Dit jaar hebben al 3300 kinderen de weg naar een sportvereniging gevonden dankzij het Jeugdsportfonds Rotterdam. Dat prachtige getal zou ondenkbaar zijn zonder de inzet van de intermediairs. Hoe meer intermediairs, hoe meer kinderen die sporten via het Jeugdsportfonds. Ook intermediair worden? Hier meldt u zich aan en hier vindt u meer informatie over de spelregels.

Wat doet een intermediair?

  • Controleren van de inkomensgegevens van de ouders en de legitimatie van het kind.
  • Voor hetzelfde kind jaarlijks een aanvraag indienen. Dit is het hele jaar door mogelijk.
  • Weten dat het aangevraagde bedrag gelijk is aan de contributie van de vereniging, met een maximum van 225 euro.
  • Het kind motiveren te blijven sporten.
  • Weten dat het Jeugdsportfonds Rotterdam geen sportkleding en/of sportattributen vergoedt. Zwemles wordt evenmin bekostigd.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Floor Vierboom

Floor Vierboom

teamcoördinator Communicatie