Ruim 200 meiden doen op donderdag 5 mei mee aan het grootste meiden straatvoetbaltoernooi van Rotterdam: het Ladies Streetsoccer Tournament. 36 meidenteams strijden die dag op Sportplaza Zuiderpark om het kampioenschap. Het toernooi is onderdeel van de aanloop naar het EK vrouwenvoetbal 2017, waar Rotterdam één van de speelsteden is.

Van jong tot oud
Aan het Ladies Streetsoccer Tournament nemen 36 meidenteams deel in verschillende leeftijdscategorieën. Zo is het toernooi toegankelijk voor teams in de leeftijdscategorie 9 t/m 12 jaar, 13 t/m 15 jaar en 16+. Er doen onder andere teams mee van lokale meidenclubs, het Challenge010- programma van Rotterdam Sportsupport, scholen en regionale voetbalverenigingen. Iedereen is welkom!

Inschrijven
Gratis inschrijven kan nog tot zondag 1 mei voor teams van vijf tot acht deelneemsters. Minimaal één begeleider is vereist. Voor een aanmeldingsformulier kun je contact opnemen met Kaj Dijkhuizen via 06 18 92 82 02 of mail naar kaj.dijkhuizen@thuisopstraat.nl. Het aantal plekken is gelimiteerd!

Prijzen
Er zijn spectaculaire prijzen te winnen tijdens het Ladies Streetsoccer Tournament. De winnaars van de verschillende poules gaan door naar de landelijke finales van Straatvoetbal Bond Nederland. Ook zijn er teamuitjes te winnen naar wedstrijden van Feyenoord, Excelsior en Sparta. Tot slot wint de meest waardevolle speelster in de 16+ categorie een splinternieuwe scooter!

Voetbal en meer
Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken en deel te nemen aan diverse leuke activiteiten rondom het toernooi. Doe mee met Pool Soccer, Keepie Uppie, paaltjesvoetbal, pannavoetbal of ga op de foto met de enige echte ING Oranje Leeuw.

Partners
Thuis Op Straat Zuiderpark organiseert het Ladies Streetsoccer Tournament in samenwerking met Rotterdam Sportsupport, de gemeente Rotterdam en diverse partners. Ook deze partners maken zich sterk voor het meidenvoetbal! Zo slaan Feyenoord, Excelsior en Sparta hun handen ineen, in samenwerking met ING Zuidplein, Straatvoetbal Bond Nederland, Alblas Tweewielers en SEE Marketing.

Het adres van Sportplaza Zuiderpark is Oldegaarde 21, 3084 AA Rotterdam.


Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Daan Baecke

verenigingsconsulent Noord en Kralingen-Crooswijk
Daan Baecke