Rotterdam Sportstad nodigt uw vereniging uit om op maandagavond 16 december a.s. naar de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond in het Nieuwe Luxor Theater te komen voor een feestelijke happening!

We werken er momenteel hard aan om voor u een bruisend programma neer te zetten waar mensen uit de verenigingssport, topsport, politiek en het bedrijfsleven elkaar treffen. Tijdens het programma worden de prijzen uitgereikt voor de Rotterdamse sportman, sportvrouw, sportploeg, sportcoach en sporttalent van 2013. Daarnaast zijn er twee prijzen die in handen van úw vereniging kunnen vallen. Zo wordt de Rotterdamse Sportvrijwilliger 2013 gekozen en wordt de Gehandicaptensportprijs uitgereikt.

Alle verenigingen krijgen de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij hét sportfeest van Rotterdam. U kunt uw vereniging op een aantal manieren aanmelden. U kunt één kampioensteam of twee individuele kampioenen aanmelden. Door hun bijzondere prestatie verdienen zij het om bij dit sportfeest aanwezig te zijn. De mogelijkheid tot aanmelden voor de Gehandicaptensportprijs is inmiddels gesloten.

Het aanmelden van kampioenen kan tot en met 25 november 2013. Inschrijvingen verwerken wij op basis van datum van binnenkomst. Wees er dus snel bij, want vol is vol.

Aanmeldformulier kampioenen

Na de aanmelding ontvangt u ruim op tijd verdere informatie over deze avond. Heeft u nog vragen over het programma of mocht u problemen hebben met het invullen van het formulier, dan kunt u een e-mail sturen naar info@rotterdamsportsupport.nl of bellen naar (010) 242 93 15.

Wij hopen uw vereniging te zien op hét sportfeest van Rotterdam!

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Yasemin Cansoy

Yasemin Cansoy

secretaresse