Iedere vereniging heeft kampioenen in huis. Mocht het dit jaar niet in de sportprestatie zijn, dan in ieder geval toch wel met een actieve vrijwilliger die door zijn enorme inzet als een ware kampioen beschouwd kan worden.

Rotterdam Sportstad nodigt uw vereniging uit om op maandagavond 17 december a.s. naar de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond in het Nieuwe Luxor Theater te komen voor een feestelijke happening! De Sport Awards Rotterdam-Rijnmond wordt wederom hét sportfeest van het jaar, waar teruggeblikt wordt op het Rotterdamse sportjaar 2012.

We werken er momenteel hard aan om voor u een bruisend programma neer te zetten waar mensen uit de verenigingssport, topsport, politiek en het bedrijfsleven elkaar treffen. Tijdens het programma worden de prijzen uitgereikt voor de Rotterdamse sportman, sportvrouw, sportploeg, sportcoach en sporttalent van 2012. Daarnaast zijn er twee prijzen die in handen van úw vereniging kunnen vallen. Zo wordt de Rotterdamse Sportvrijwilliger 2012 gekozen en kan de gehandicaptenafdeling van uw vereniging in aanmerking komen voor de Gehandicaptensportprijs. De organisatie van de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond is in handen van Rotterdam Sportstad (Gemeente Rotterdam, Rotterdam Topsport en Rotterdam Sportsupport).

Alle verenigingen krijgen de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij hét sportfeest van Rotterdam. U kunt uw vereniging op een aantal manieren aanmelden. Ten eerste kunt u één kampioensteam of twee individuele kampioenen aanmelden. Door hun bijzondere prestatie verdienen zij het om bij dit sportfeest aanwezig te zijn. Ten tweede kunt u één of meerdere vrijwilligers van uw vereniging nomineren voor de titel Sportvrijwilliger 2012 (maximaal drie).Heeft u ten slotte een Gehandicaptenafdeling binnen de vereniging, dan kunt u deze ook opgeven voor de verkiezing Gehandicaptensportprijs.

U kunt uw kampioenen, vrijwilligers en/of de G-afdeling via de website van Rotterdam Sportsupport opgeven. Inschrijvingen verwerken wij op basis van datum van binnenkomst. Wees er dus snel bij, want vol is vol. Via de onderstaande link kunt u direct naar het aanmeldingsformulier (let op de deadlines voor het aanmelden):

– Vrijwilligers en/of uw G-afdeling kunt u tot en met vrijdag 9 november 2012 opgeven;

– Kampioenen opgeven kan tot en met vrijdag 23 november 2012.

Klik hier om vrijwilligers of kampioenen aan te melden.

Na de aanmelding ontvangt u ruim op tijd verdere informatie over deze avond. Heeft u nog vragen over het programma of mocht u problemen hebben met het invullen van het formulier, dan kunt u een e-mail sturen naar info@rotterdamsportsupport.nl of bellen naar 010–2429315.

Wij hopen uw vereniging te zien op hét sportfeest van Rotterdam!

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Daan Baecke

Daan Baecke

verenigingsconsulent Noord en Kralingen-Crooswijk