Begeleidt of kent u jongeren tussen de 15 en 30 jaar oud met een goed idee voor een sportproject in hun buurt? Meld u dan aan voor de Take Action Sport! training op zaterdag 17 september 2011! Op deze dag worden jongeren en hun coach/begeleider met een sportproject geholpen met het opzetten van dit initiatief. Via Youth in Action kunnen ze vervolgens subsidie ontvangen om het sportproject ook echt uit te voeren.

De Take Action Sport! training is bedoeld voor jongeren tussen de 15 en 30 jaar die een leuk idee hebben voor een sportproject in hun buurt, dorp of stad en hun talent willen gebruiken om iets leuks op poten te zetten zodat andere jongeren kunnen sporten. Het moet gaan om projecten die buiten schooltijd op vrijwillige basis worden uitgevoerd. Net als bij bijvoorbeeld de whoZnext teams waar, jongeren hun (sport)ideeën omzetten in daden. Je kunt met maximaal 5 personen (max. 4 jongeren + een coach/begeleider) per groep of organisatie deelnemen aan de Take Action Sport! trainingsdag.

Inhoud Take Action Sport! trainingsdag

Tijdens deze dag gaan de jongeren met andere jongeren, hun coaches/begeleiders en trainer Ann Daniels aan de slag om hun idee uit te werken tot een project en een Youth in Action jongereninitiatief. Via Youth in Action kunnen ze subsidie ontvangen om hun sportproject ook echt uit te voeren. Ook kunnen ze geld aanvragen voor een coach die hen tijdens het project ondersteunt. Bij Take Action! helpen wij de jongeren om het idee verder uit te werken, zodat hun project kans maakt om subsidie van Youth in Action te krijgen. Na de trainingsdag kunnen de jongeren van Youth in Action nog feedback krijgen op het plan om de puntjes op de i te zetten. Deze dag wordt georganiseerd door NISB en Youth in Action.

Verdere informatie en aanmelding

De trainingsdag vindt plaats op Zaterdag 17 september 2011. Inloop en koffie vanaf 09.30 uur. Het programma begint stipt om 10.00 uur (dus wees op tijd!) en duurt tot uiterlijk 17.00 uur.

De trainingsdag wordt gehouden in de Colour Kitchen in Utrecht

Aanmelden kan tot 9 september 2011. Deelname is gratis en de lunch wordt verzorgd. Voor meer informatie kijk op deze site.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Karianne Lagendaal

Karianne Lagendaal

verenigingsconsulent