Kennis delen, netwerken, vraaggericht werken, het zijn allemaal aspecten die we in ons werk tegenkomen. NISB heeft samen met Yard Internet een social netwerk opgezet voor professionals uit de wereld van sporten, bewegen en gezondheid: Netwerk in Beweging. Dit netwerk bestaat uit een community, themapagina’s en verschillende soorten werkgroepen die u zelf kunt aanvragen/aanmaken.

Wat kan ik op Netwerk in Beweging?

Op Netwerk in Beweging komt u in contact met andere professionals en kunt u kennis ophalen en delen over alles wat u in het werkveld tegenkomt. U kunt er blogs plaatsen, forumdiscussies starten, reageren op bestaande discussies of nieuwsberichten plaatsen. Maar ook linken met relevante professionals en documenten delen in werkgroepen. Netwerk in Beweging biedt uw project of organisatie verder de mogelijkheid een themapagina in te richten in eigen ‘look and feel’.

Waarom?

•Kom snel en simpel in contact met professionals binnen uw werkveld.

•Stel professionals een vraag waar u mee worstelt of leg ze een stelling voor waar u graag meningen over wilt horen.

•U heeft veel kennis van zaken en u vindt het belangrijk dat deze kennis ook buiten uw eigen organisatie gebruikt kan worden.

•Deel makkelijk documenten en werk samen aan deze documenten in een werkgroep, zonder steeds de laatste versie door te mailen.

•U kunt uw eigen mening over ontwikkelingen op uw vakgebied kwijt, zonder te hoeven wachten of een journalist u belt voor uw reactie: u creëert dus uw eigen platform en invloed.

•Een profiel aanmaken kost u niets en levert u tijd op: waarom lang op het wereldwijde web zoeken als u alle relevante partners en informatie bij de hand hebt?

kijk op www.netwerkinbeweging.nl en maak een profiel aan.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Kitty Kalkman

Kitty Kalkman

projectleider Toekomstbestendige sportverenigingen / leidinggevende