CityLab010 organiseert in samenwerking met het Gesprek met de Stad op 10 april een netwerkavond bij Erasmus Centre for Entrepreneurship. Tijdens deze avond kan ook jouw vereniging inspiratie opdoen voor een CityLab010 plan of een huidige aanvraag doorontwikkelen. Heb jij een idee over hoe de toekomst van Rotterdam eruit moet zien? Meld je dan aan!

De CityLab010- subsidie is in het leven geroepen om Rotterdam nóg mooier en aantrekkelijker te maken voor bewoners, werkenden en studenten. Verenigingen die willen bijdragen aan een mooier Rotterdam kunnen tijdens deze avond informatie op doen of netwerken. Tijdens breakoutsessies gaan subsidie-aanvragers met elkaar in gesprek. Ook het team van het Gesprek met de Stad is tijdens deze avond aanwezig. Zij willen graag weten hoe Rotterdam er in 2037 volgens de bewoners uitziet. Heb jij ideeën over hoe sport in Rotterdam kan bijdragen aan de toekomst van de stad? Praat dan mee!

 

Programma

10 april van 19.00 tot 22.00 uur

  • Gesprek met de Stad
  • Spoken Word door SKVR
  • Breakoutsessies
  • Netwerkborrel

Aanmelden via de mail: citylab010events@rotterdam.nl

 

Rotterdam Sportsupport ondersteunt sportverenigingen die van Rotterdam een sportievere en sterkere stad willen maken. Bijvoorbeeld d.m.v. het project Sportplus, klik hier voor meer informatie over Sportplus.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Monique de Groot

Monique de Groot

projectcoördinator Sportplus