Alle Rotterdamse sportverenigingen en scoutinggroepen hebben deze week een uitnodiging gekregen voor de netwerkbijeenkomst ‘verenigingen verenigen’ op maandag 23 oktober bij Spartaan’20. Bestuurders en andere vrijwilligers van Rotterdamse sportverenigingen en scoutinggroepen zijn deze avond van harte welkom aan de Oldegaarde. Tijdens de bijeenkomst staat het verenigen van verenigingen centraal, want samen staan we sterk! Breinexpert Jeannette Welp leert ons, met behulp van muziek, hoe we beter kunnen verbinden en samenwerken. Het belooft een avond vol interactie te worden.

Na dit plenaire gedeelte gaan we aan de slag met de opgedane kennis. Tijdens verschillende rondetafelgesprekken kom je in contact met (collega)bestuurders, onze experts of andere mensen uit het netwerk en kun je ideeën en kennis uitwisselen. Bovendien maken jullie kans op een bardienstovername. Kortom: dit is een avond die je niet mag missen!

Programma

19.30-20.00: Inloop
20.00-20.15: Opening door Gert Jan Lammens, directeur Rotterdam Sportsupport, en wethouder Faouzi Achbar
20.15-20.45: Interactieve bijdrage van Jeanette Welp, expert op het gebied van muziek en het brein. Jeannette geeft ons een kijkje in het brein; hoe werkt dat hoofd van ons nou eigenlijk? En hoe kan je je nog beter met elkaar en anderen verbinden?
20.45-21.45: Verschillende rondes rondetafelgesprek waarin iedereen in wisselende samenstelling met elkaar in gesprek gaat
21.45-22.30: Netwerken

Jeannette Welp leert ons, met behulp van muziek, hoe we beter kunnen verbinden en samenwerken.
Tijdens de netwerkbijeenkomst kom je in contact met (collega)bestuurders, onze experts of andere mensen uit het netwerk en kun je ideeën en kennis uitwisselen.

Aanmelden

Per vereniging is er deze avond plek voor twee personen. Vul a.u.b. voor iedere aanwezige het aanmeldformulier apart in. Aanmelden kan t/m vrijdag 13 oktober via de onderstaande button.

Maak kans op bardienstovername! 

Omdat het ontlasten van vrijwilligers bij verenigingen hoog bij ons op de agenda staat, geven we hier op deze avond ook graag aandacht aan. Bij een verloting maken drie clubs kans op een bardienstovername door Rotterdam Sportsupport. Nóg een reden om naar onze bijeenkomst te komen! 

Irene Pekaar

Evenementencoördinator
Irene Pekaar

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Anouk Meeter

verenigingsconsulent Feijenoord, Delfshaven en Centrum
Anouk Meeter