Ook dit jaar een korfballer die er tijdens de Rotterdam Sportstad Awards met de award voor Rotterdams Sportvrijwilliger vandoor ging. Nico Hof is al vijfendertig jaar lang scheidsrechter voor ckv N.I.O., hij heeft al meer dan duizend officiële wedstrijden gefloten voor de korfbalbond. Nico is tevens is het een vast gezicht op de het scheidsrechtersgebied als het gaat om de G-korfbalwedstrijden/-toernooien.

Hij zegt: “Voor mij is het vrijwilligerswerk geen vrijblijvendheid. Als ik me ergens mee ga bezighouden, dan ga ik er ook voor en dan kan men op me rekenen. Dat kan dan wel eens tijdproblemen geven. Maar afspraak is afspraak. Ik probeer alles zo goed mogelijk in te plannen. Nieuwe verzoeken om iets te doen weeg ik wel af of dit met al die ‘baantjes’ goed haalbaar is. Ik neem niet teveel hooi op mijn vork. En soms zwicht ik dan weer voor iets nieuws. Dingen ervoor laten is dus niet aan de orde.”

Nico Hof won het in deze categorie van Rob Hooijkaas van TC Schiebroek en Ricardo Oschatz van Roeivereniging Nautilus.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Wilco Hameetman

Wilco Hameetman

projectleider gebieden / verenigingsconsulent Prins Alexander