In 2014 is de Sport- en Beweegdatabase in Rotterdam gelanceerd, waarin het volledige sport- en beweegaanbod in onze regio is opgenomen. Met duizenden zoekopdrachten per maand wordt deze database veelvuldig gebruikt door of voor Rotterdammers die op zoek zijn naar sportieve mogelijkheden in de buurt. De database was tot nu toe onderdeel van de website www.rotterdamsportstad.nl.

Nieuwe website
Sinds 14 april 2016 maakt de Sport- en Beweegdatabase deel uit van de nieuwe website voor sport en bewegen in Rotterdam: www.rotterdamsport.nl. Deze website vervangt www.rotterdamsportstad.nl. De nieuwe site brengt op een aantrekkelijker en uitdagender manier de sportieve mogelijkheden voor Rotterdammers in beeld. Daarbij is de database in een verbeterd nieuw jasje gestoken. Verder is de website gevuld met onder meer blogs en video’s over sport en gezondheid, een evenementenkalender en sportnieuws. Het spreekt voor zich dat we de bestaande inhoud van de database volledig hebben behouden, dus ook alle gegevens van jouw vereniging. De link naar de oude database, sportaanbod.rotterdamsportstad.nl, werkt niet meer.

Jullie gegevens actueel?
Het is van belang dat jullie clubgegevens correct staan vermeld in de database, zodat bezoekers van www.rotterdamsport.nl actuele informatie over jullie sport- of beweegaanbod krijgen. Je ontvangt binnenkort een mail met nieuwe inloggegevens, waarmee je eenvoudig jouw gegevens kunt bijwerken en/of aanvullen. Heb je nu al tips ter verbetering? Dan horen we dit graag! Je kunt jouw wijzigingen (tekst, tarieven, foto’s, logo’s etc.) natuurlijk wel alvast voorbereiden en verzamelen, zodat je deze straks gemakkelijk en snel kunt updaten.

Rotterdam Sport voor en door Rotterdammers!
www.rotterdamsport.nl is een website voor en door Rotterdammers. Wij zijn altijd op zoek naar mooie, bijzondere of leuke sportverhalen uit Rotterdam die we kunnen plaatsen op onze website of social media-kanalen. Kent u inspirerende verhalen van sporters in Rotterdam, heeft u mooie sportfoto’s of vindt er binnenkort een leuke activiteit plaats op jouw vereniging? Laat ons dat dan weten via meedoen@rotterdamsport.nl en deel jouw berichten, foto’s en/of video’s met ons. Ook komen we graag bij je langs om een leuke reportage, blog of video te maken.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Marco van de Geer

Marco van de Geer

pedagogisch adviseur