De nuttige en veelgebruikte Sport- en Beweegdatabase is voortaan te raadplegen via een andere weg.

Waar kan ik de sport of bewegingsvorm vinden die het best bij mij past? Welke activiteiten worden aangeboden bij mij in de buurt? Sinds 2014 kunnen Rotterdammers zich oriënteren via de Sport- en Beweegdatabase. Professionals in bijvoorbeeld de gezondheidszorg of het welzijn doen er ook hun voordeel mee. Zij attenderen cliënten op deze service of beginnen er voor hen een zoektocht.

Met duizenden zoekopdrachten per maand wordt de Sport- en Beweegdatabase veelvuldig gebruikt. Logisch, want het volledige sport- en beweegaanbod in de gemeente Rotterdam is erin opgenomen.

Aantrekkelijker
Sinds 14 april maakt de Sport- en Beweegdatabase deel uit van de nieuwe website voor sport en bewegen in Rotterdam: www.rotterdamsport.nl. Deze site vervangt www.rotterdamsportstad.nl. De nieuwe site brengt nog aantrekkelijker en uitdagender de sportieve mogelijkheden voor Rotterdammers in beeld. Bovendien is de database in een nieuw en beter jasje gestoken. Verder vindt de bezoeker onder meer blogs en video’s over sport en gezondheid, een evenementenkalender en sportnieuws. De bestaande inhoud van de database is volledig behouden.

De Sport- en Beweegdatabase is opgezet door de gemeente, Fonds Achterstandswijken en Rotterdam Sportsupport.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Saskia Grootens

Saskia Grootens

verenigingsconsulent Overschie en Hillegersberg-Schiebroek.