In het tweede weekend van april is de mooiste marathon van Nederland: de NN Marathon Rotterdam. Jij kan met jouw vereniging op zaterdag 7 april meedoen aan de NN Kids Runs 1 & 2,5 km en de AD City Run Rotterdam (4,2 km). Deze populaire afstanden met de start en finish op de bruisende Coolsingel lopen door hartje Rotterdam en gaan voor een deel over het officiële marathonparcours. Een unieke ervaring die jouw leden niet snel zullen vergeten!

Doe mee en win!
Jonge sportievelingen van 7 tot en met 12 jaar kunnen meedoen aan de 1 km. De 2,5 km is voor de jeugd van 10 tot en met 15 jaar. Iedereen die 12 jaar of ouder is, mag meedoen aan de AD City Run Rotterdam. Bij de NN Kids Runs is het voordeel dat je als trainer ook mee mag lopen als coach (per 10 deelnemers ontvang je één gratis coachnummer). Zo weten de jonge marathonlopers zeker dat ze een toptijd lopen. Voor alle kinderen is er bovendien een leuke herinnering en voor de beste drie jongens en meisjes zijn er prijzen te verdelen. Schrijf je vereniging snel in om zeker te zijn van een plek aan de start op zaterdag 7 april.

Wie is de snelste van jouw sportvereniging?
Wil je meer informatie? klik hier. Om deelname aan de NN Kids Runs te promoten op jouw vereniging, zijn er posters ontwikkeld. Deze download je hieronder.

Download poster

Verenigingsondersteuning is een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Rotterdam Sportsupport. Elke vereniging heeft een gebiedscoördinator binnen Rotterdam Sportsupport. Deze persoon beantwoordt vragen, geeft advies en stimuleert verenigingen in te spelen op (sport)behoeften vanuit de wijk. Voor meer informatie over de ondersteuningsproducten voor Rotterdamse sportverenigingen kijk hier.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Maaike Tieman

Maaike Tieman

communicatieadviseur / clubkadercoach