Attentie! Uw vereniging heeft nog tot vrijdag 1 maart de kans zich in te schrijven voor Ons Kluppie 2013 en zo mee te dingen naar 2.500 euro en een tv-uitzending op RTV Rijnmond. Denken jullie ‘de leukste club van Rotterdam’ te zijn? Onderbouw dat vol enthousiasme in de aanmelding. Uit de inzendingen selecteert de jury tien verenigingen die in aanmerking komen voor Ons Kluppie 2013 .

Daarna wordt het echt spannend. De tien genomineerde verenigingen kunnen tijdens een eigen radioreportage bij RTV Rijnmond tonen wat zij zoal in hum mars hebben. Na de eerste uitzending is het publiek in de gelegenheid te stemmen. Het oordeel van de jury weegt ook mee. De winnaar wordt bekendgemaakt op zaterdag 25 mei.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Gert-Jan Lammens

directeur-bestuurder
Gert-Jan Lammens