Op zoek naar een geschikte sport- of beweegvorm voor mensen met een beperking? Meer weten over praktische zaken, zoals vervoer op maat? Houd dan alvast zaterdag 13 september vrij. Dan staat weer de jaarlijkse Rotterdam Sport op Maat dag op het programma. Op de Sportplaza Zuiderpark wordt dezelfde formule gehanteerd als in 2013. Toen presenteerden ruim twintig sportaanbieders zich aan duizend bezoekers, onder wie ook familieleden en begeleiders.

Van korfbal tot tafeltennis. Van judo tot schaken. En van dans tot elektrisch rolstoelhockey. Rotterdam kent een rijk aanbod aan beweeg- en sportvormen voor mensen met een beperking. U krijgt er heel veel voorgeschoteld tijdens de Rotterdam Sport op Maat dag.

Vorig jaar toonden meer dan twintig verenigingen en andere sportaanbieders wat ze in huis hebben. Dit jaar kunt u eveneens door vele partijen worden bijgepraat én is het vaak mogelijk ter nadere kennismaking mee te doen aan een activiteit. Iedereen is welkom op 13 september.

Vertegenwoordigt u een vereniging of sportaanbieder die zich wil laten zien tijdens de Rotterdam Sport op Maat dag? Wenst u bijvoorbeeld een informatiekraam in te richten en/of een sport- of beweegvorm te demonstreren? Of hoort u bij een organisatie die mensen met een beperking anderszins van dienst kan zijn rondom sport? Clubs die zich willen verbinden aan de Rotterdam Sport op Maat dag, kunnen dat nu al kenbaar te maken via dit formulier.

Rotterdam Sport op Maat voert de dag uit in samenwerking met Thuis Op Straat Zuiderpark, de sociaal beheerder en programmeur van Sportplaza Zuiderpark.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Salima Bouhtala

Salima Bouhtala

projectcoördinator Schoolsportvereniging