Na de aftrap van de Rotterdamse voetbalvereniging V.O.B. was het afgelopen weekend de beurt aan de Rotterdamse teakwondovereniging Abdel-kwan. De waardevolle vereniging uit Feijenoord presenteerde zich uitgebreid op RTV Rijnmond. Is Abdel-kwan de leukste club van Rotterdam? Oordeel zelf.

Abdel-kwan geeft op een aangename en gedisciplineerde manier les aan jong en oud. Optimale conditie, lenigheid, evenwicht en discipline zijn elementen waar de club naar streeft. Er wordt zowel recreatief als competitief getraind.

De club neemt deel aan verschillende wedstrijden waarbij de deelnemers regelmatig op het podium staan. Daarnaast wordt er ook op een regelmatige basis examens afgelegd, waardoor een sporter op een gepast tempo de weg kan afleggen tot aan zijn zwarte band en verder. Abdel-kwan is een familieclub waar iedereen de benodigde begeleiding krijgt.

Hoe de club zich presenteerde bekijk en beluister je hieronder.

 

Videoreportage Ons Kluppie Abdel-kwan

 

Radioreportage Ons Kluppie Abdel-kwan

 

Foto-album
Fraaie foto’s van de sportieve activiteiten en de Ons Kluppie-opnames bij Abdel-Kwan vind je op de Facebook-pagina van Rotterdam Sportsupport.

 

Online stemmen
De tien verenigingen die strijden om Ons Kluppie 2016 zijn Budo Ryu Rotterdam (judo, jiu jitsu, aikibudo), EBV Baros (basketbal), HSV 1946 (turnen en springen), Rotterdamse Rugby Club (rugby), TV Alexanderstad (tennis), Atomium ’61 (handbal), Abdel-Kwan Rotterdam (zelfverdediging en taekwondo), TIOG (sloeproeien), VOB (voetbal) en wv Aegir (watersport).

Vanaf 15 maart kan er gestemd worden op de website en Facebookpagina van Rotterdam Sportsupport. Het publiek bepaalt deels welke club Ons Kluppie 2016 wordt. Daarnaast maakt ook een deskundige jury haar keuze, waardoor niet automatisch geldt dat de clubs met de grootste achterban de meeste kans op de titel maken. De vereniging die wint, krijgt een mooie hoofdprijs van 2.500 euro. ‘Ons Kluppie’ is een initiatief van Rotterdam Sportsupport in samenwerking met RTV Rijnmond.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Liesbeth van der Meer

Liesbeth van der Meer

strategisch adviseur / leidinggevende