Zonder de ondersteuning door vele personen en partijen zou er niet zo’n prachtevenement als de Rotterdam Sport op Maat dag kunnen zijn. Ieders bijdrage wordt zeer gewaardeerd. Of het nu bijvoorbeeld gaat om verenigingen die activiteiten organiseren, vrijwilligers die bezoekers begeleiden of organisaties die voorlichting geven: hartelijk bedankt!

De Rotterdam Sport op Maat dag is een initiatief van Rotterdam Sport op Maat en wordt georganiseerd in samenwerking met Thuis op Straat Zuiderpark en Sportief Capelle. Rotterdam Sport op Maat werkt aan een optimaal sportklimaat voor mensen met een beperking. De netwerkorganisatie helpt zowel personen die aangepast willen sporten als verenigingen die deze doelgroep (gaan) bedienen.

Rotterdam Sport op Maat is een samenwerking van Rotterdam Sportsupport, gemeente Rotterdam, MEE Rotterdam Rijnmond, Pameijer, Rijndam Revalidatie, Rotterdam Topsport, NOC*NSF en Onbeperkt Sportief. We danken hen, maar vooral ook al onze andere partners voor hun bijdrage aan de promotie van het evenement.

Vrijwilligers verenigingen
Zo zijn straks ruim honderd vrijwilligers van 37 sportverenigingen en -aanbieders van de partij die deelnemers begeleiden tijdens de activiteiten. Belangrijk is ook de rol van de Dirk Kuyt Foundation, JongerenBijdrageRegeling, Stichting Bevordering van Volkskracht, gemeente Rotterdam en Electrocar en de Stichting Rotterdamse Bond voor Lichamelijke Opvoeding (RBLO).

Tips leerlingen
Bijzonder dit jaar zijn de promotie- en communicatietips van leerlingen van IMC Weekendschool Rotterdam Zuid. Zij kregen van een leraar de opdracht ideeën te bedenken die de Rotterdam Sport op Maat dag nog breder onder de aandacht brengen. De organisatie heeft er haar voordeel mee gedaan.

Ga ook naar www.rotterdamsportopmaat.nl en bekijk het evenement op Facebook.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Jans van Meerten

Jans van Meerten

financieel medewerker