In november 2012 heeft LTC Plaswijck het initiatief genomen om samen met de Krajicek Foundation een Playground te realiseren in Rotterdam Schiebroek. LTC Plaswijck zal vanaf 10 april in samenwerking met tennisschool First Services tennisles gaan geven op deze Playground. Om de vrijwilligers van LTC Plaswijck goed voor te bereiden op hun rol is er op 24 maart een oefensessie geweest op het tennispark van LTC Plaswijck.

Tijdens deze sessie lag de nadruk op het aanleren van vaardigheden m.b.t. de omgang met de kinderen die rondom de Playground wonen en deel gaan nemen aan de tennisles. Daarnaast hebben de vrijwilligers kennis gemaakt met tennisschool First Services en het geven van tennisles. Vanuit Rotterdam Sportsupport zijn LTC Plaswijck en First Services ondersteund op pedagogisch gebied door Hans Verwaaijen, buurtsportcoach bij Rotterdam Sportsupport. Hans Verwaaijen: ‘Ondanks de kou was het een zeer waardevolle dag en kijken we met veel enthousiasme uit naar woensdag 10 april.’

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Laura van Velzen

Laura van Velzen

strategisch adviseur Interne organisatie