Rotterdam Sportsupport heeft de balans opgemaakt van haar werkzaamheden in 2014. Tegelijkertijd zijn er mooie ambities voor dit jaar. Meer weten? Met onze uitgave ‘Rotterdam Sportsupport – Prestaties en ambities 2014/2015’ nemen we je graag mee in de aansprekende verhalen, de resultaten en ontwikkelingen uit de Rotterdamse breedtesport.

‘Wij gaan voor een stad waar iedereen sportief en maatschappelijk kan meedoen’. Dat is een passage uit de missie van Rotterdam Sportsupport. De uitgave ‘Rotterdam Sportsupport – Prestaties en ambities 2014/2015’ maakt eens te meer duidelijk hoe groot de waarde van de Rotterdamse sportverenigingen is bij het volbrengen van deze missie. De clubs bepaalden ook in 2014 samen met Rotterdam Sportsupport de resultaten.

Lees hier Rotterdam Sportsupport – Prestaties en ambities 2014/2015 de feiten, cijfers, ambities, maar vooral ook de verhalen uit de praktijk, van Rotterdam Sportsupport, de Rotterdamse sportverenigingen en partnerorganisaties.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Beau de Leeuw

Beau de Leeuw

projectcoördinator Toekomstbestendige sportverenigingen