Alle kinderen moeten kunnen sporten. Dat is het motto van het Jeugdsportfonds. Het is dan ook goed nieuws dat het Jeugdsportfonds Rotterdam ook dit jaar gekozen is tot hét goede doel van de NN Marathon Rotterdam 2017!

Een groot deel van de kinderen die opgroeit in armoede en in aanmerking komt voor contributievergoeding vanuit het Jeugdsportfonds, maakt hier nu nog geen gebruik van. Hier willen we in aanloop naar de NN Marathon Rotterdam verandering in brengen en daar hebben we jouw hulp bij nodig!

We willen je vragen om de teksten uit deze toolkit een plek te geven in het clubblad, de clubwebsite en/of sociale media. In ruil daarvoor verloten we onder clubs die deze toolkit gebruiken 10x twee startbewijzen voor de City Run (4,2 kilometer) op zaterdag 8 april 2017!Stuur ons een e-mail met het linkje naar de informatie over het Jeugdsportfonds op jullie clubwebsite en je maakt kans op de twee startbewijzen. Hiermee help je ons nog meer kinderen en ouders te bereiken én je kunt bij winst twee vrijwilligers of ouders blij maken met een startbewijs voor het grootste sportevenement van Rotterdam. Je kunt het linkje naar jullie website naar mij mailen via rotterdam@jeugdsportfonds.nl. We hopen je binnenkort twee startbewijzen te mogen toesturen!

Met vriendelijke groet, ook namens Rotterdam Sportsupport,

Ellen Breedveld
Coördinator Jeugdsportfonds Rotterdam

010-4794457
Bereikbaar maandag van 13.00 uur tot 17.00 uur en dinsdag van 08.30 uur tot 12.30 uur.

PS Dit aanbod geldt alleen voor Rotterdamse verenigingen.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Martijn Blok

Martijn Blok

strategisch adviseur / projectmanager Regio