Drie Sportplusverenigingen krijgen de kans om met ondersteuning van Rabobank Rotterdam te bouwen aan een succesvolle businessclub voor hun vereniging. De bank stelt haar kennis, netwerk en kapitaal ter beschikking om de Sportplusverenigingen tot interessante partner voor bedrijven te maken.

‘De Sportplusverenigingen hebben alles in huis om een goede partner te zijn; ze hebben gevarieerd aanbod, zijn goed georganiseerd, bedienen meerdere doelgroepen en hebben een groot bereik in de wijk. Wij gaan ze helpen om deze maatschappelijke inzet te verzilveren met een succesvolle businessclub’ aldus Dave de Held van Rabobank Rotterdam.

De bank verwacht dat Sportplusverenigingen die zich hiervoor aanmelden optreden als ambassadeur van de Rabobank en dat ze een hoop energie en creativiteit meebrengen. ‘In partnerships zoek je naar de win-win, dat is overigens ook gelijk les één voor een succesvolle businessclub’ vertelt De Held.

Het is nieuw dat bedrijven sportverenigingen op deze manier uitdagen. Dit is één van de exclusieve voordelen voor verenigingen die onderdeel zijn van de Sportpluscommunity. Binnen deze Sportpluscommunity ontmoeten verenigingen elkaar en komen ze eenvoudig in contact met wijkpartners en stedelijke partners. Het Sportpluspredicaat geeft verenigingen toegang tot deze unieke community. Rotterdamse verenigingen kunnen eenmaal per jaar opgaan voor het Sportpluspredicaat.

Heeft jouw organisatie, net als Rabobank Rotterdam, een uitdaging die je samen met Sportplusverenigingen wilt aangaan? Je kunt deze pitchen tijdens de volgende bijeenkomst van de Sportpluscommunity. Neem hiervoor contact met op met Carola Nagy via c.nagy@rotterdamsportsupport.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Carola Nagy

Carola Nagy

projectmanager Sport als middel / strategisch adviseur