Het belooft weer een mooi sportspektakel te worden op zondag 12 juni a.s. in Rotterdam. Het Schouwburgplein is deze dag het erepodium van de sport. Tussen 13:00 en 16:30 uur kun je meedoen aan allerlei sportclinics of genieten van de demonstraties en wedstrijden. Ontdek welke sport bij jou past tijdens 010MOVES.

Ontdek jouw sport
Van rolstoelbasketbal tot freerunnen, van polsstokhoogspringen tot slow biking. Het Schouwburgplein is voor één dag hét sportpodium van Nederland. Naast de presentatie van de vele topsportevenementen, verenigingen en talentcentra die de stad kent, wordt vooral de Rotterdammer de kans geboden zijn of haar sport te ontdekken door mee te doen aan de verschillende gratis sportclinics. Bovendien worden er spectaculaire demonstraties gegeven en zijn er kaarten te winnen voor topsportevenementen.

Topsportevenementen
De vele sporten zijn gekoppeld aan een Rotterdams evenement dat eerder dit jaar heeft plaatsgevonden of nog op de planning staat. Zo is er aandacht voor onder meer: WK Roeien, EK Atletiek, NK Turnen, de 68e editie van het CHIO Rotterdam, het ABN AMRO World Tennis Tournament en het World Port Tournament. Maar ook het minder bekende NK Slow Biking krijgt een plek op ons sportpodium.

Rotterdam zet in op sport
Op 010MOVES komen topsport en breedtesport samen. Want de ambitie van Rotterdam is om iedereen die wil sport, de mogelijkheid te bieden om te kunnen sporten. Daarom is 010MOVES een ideale gelegenheid om op een laagdrempelige manier een sport te ontdekken die bij je past. Kom 12 juni naar het Schouwburgplein en probeer ze allemaal uit

Het volledige programma van 010Moves staat op www.rotterdamsport.nl/010moves.

 

 

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Salima Bouhtala

Salima Bouhtala

projectcoördinator Schoolsportvereniging