CoffeeClick is de nieuwe partner van Rotterdam Sportsupport. De specialist in koffiezetapparaten, die werkt met een all-in koffieconcept waarbij verenigingen per kop koffie betalen, tekende een overeenkomst voor twee jaar met Rotterdam Sportsupport. Beide partijen kijken uit naar de samenwerking.

“Vanuit Rotterdam Sportsupport zijn wij de samenwerking gestart om iedere sportvereniging de mogelijkheid te geven om goede en (h)eerlijke koffie te bieden aan zijn leden. Met ons grote netwerk binnen Rotterdam kunnen wij verenigingen koppelen aan CoffeeClick,” zegt Danny Rijnhout, verenigingsadviseur van Rotterdam Sportsupport. “Dit concept draagt bij aan het verhogen van de omzet bij sportclubs. De opbrengsten voor de club uit de verkoop van koffie zijn immers substantieel. Voor kwaliteitskoffie zijn mensen vaak bereid iets meer te betalen. Goede koffie zorgt er bovendien voor dat ouders graag in de kantine komen. En dat verhoogt weer de betrokkenheid binnen de vereniging.”

Volgens Marcel Kiveron, mede-eigenaar van CoffeeClick, zijn veel sportverenigingen zich ervan bewust dat de aloude filterkoffie niet meer in het beeld past van de moderne kantine. “Verenigingen kiezen daarom steeds vaker voor vers gezette koffieproducten,” aldus Kiveron. “De investering die hierbij onherroepelijk om de hoek komt kijken, is echter vaak de showstopper. En daarom maken wij bij CoffeeClick gebruik van een unieke werkwijze, waarbij we werken met één vaste prijs per kopje koffie. Alle benodigde ingrediënten zijn bij de vaste prijs per kopje inbegrepen, zoals onder meer een hoogwaardige koffiemachine, vers gebrande koffiebonen en de perfecte service. Bij een sterk toenemend aantal sportlocaties heeft men het transparante all-in-concept al met liefde omarmd.”

Interesse
Meer informatie nodig? Geïnteresseerde clubs kunnen een vrijblijvend gesprek aanvragen met CoffeeClick. Voor de eerste vijf verenigingen die zich aanmelden, zal CoffeeClick de vereniging als showroom inrichten. Naast de reguliere sponsoring kleden zij een jeugdteam aan en zorgen ze voor promotiemiddelen om te helpen bij de verkoop van koffie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Danny Rijnhout via d.rijnhout@rotterdamsportsupport.nl of bel naar 06-48368200.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Fleur Lindenburg

Fleur Lindenburg

receptie-, secretariaats- en communicatiemedewerker