Wil jij iemand met een beperking – die nu nog niet actief is – in beweging brengen met behulp van een Paralympische sporter? Help dan mee om ‘Samen voor Goud’ tot een succes te maken!

Komend jaar gaat niet alleen Paralympic TeamNL presteren. Ook mensen met een beperking die nu nog minder of niet actief zijn, worden uitgedaagd om op hun eigen niveau ‘goud’ te winnen. Deze (nog) niet-sporters krijgen de unieke kans deel te nemen aan een uniek programma, waarbij ze gecoacht worden door een Paralympische topsporter. NOC*NSF helpt de deelnemers bij het stellen van doelen. Na een jaar sporten en bewegen wordt gekeken of de doelstelling ook daadwerkelijk is behaald en of de deelnemers ‘goud’ hebben behaald!

NOC*NSF is op zoek naar inactieve of pas beginnende sporters met een beperking, die op het gebied van sport en bewegen graag hun grenzen willen verleggen. Ken jij potentiële kandidaten voor dit unieke initiatief, of heb je tips / goede ideeën, meld je dan bijgrenzeloosactief@nocnsf.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Irene Pekaar

Irene Pekaar

contentspecialist / coördinator evenementen