Sport FM organiseert in 2016 de Sport FM Innovatieprijs. Net als vorig jaar hopen ze op een breed aantal inzendingen.

Zoals de prijs al zegt, gaat het om innovaties. Dat kunnen specifieke producten zijn, maar ook een filosofie of een bepaald project. Belangrijk is dat jouw inzending in de praktijk een bijdrage levert aan de sport. Zorgt jouw project ervoor dat bepaalde doelgroepen beter kunnen sporten? Kan dankzij jouw product het kader van een sportvereniging beter hun werk doen? Of zorgt jouw innovatie ervoor dat sport nog duurzamer kan worden beoefend? Stuur jouw idee dan naar Sport FM en kom in aanmerking voor de nominatie voor de Sport FM Innovatieprijs. Word jij de opvolger van Nijha/Sportbedrijf Deventer?

Dag van de Sportaccommodaties
De genomineerden zullen tijdens de Dag van de Sportaccommodaties in de Expo Houten (10 maart 2016) de aandacht krijgen die ze verdienen. De winnaar krijgt extra aandacht in Sport FM.

Heeft jullie bedrijf/organisatie een innovatie op sportgebied? Stuur dan een e-mail naar service@sportfacilities.com. 

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Marcella Somers

Marcella Somers

officemanager