Om de Wednesday Night Skate een speciale lading mee te geven zijn de vijf skate-avonden elk aan een goed doel uit de regio Rotterdam gekoppeld. Het evenement is gratis toegankelijk, maar voor minimaal twee euro kunnen de skaters bij het startpunt een polsbandje kopen waarmee ze hun betrokkenheid voor het goede doel kunnen onderstrepen.

Naast hoofdsponsor Fit For Free, heeft iedere avond een specifieke sponsor. Zo zal op 13 juli het Daniel Den Hoed met ROGAM & Victoria optrekken, en mag een week later het Jeugdsportfonds Rotterdam op steun van de Eurogames rekenen. Op 27 juli trekken Diergaarde Blijdorp en Bram Ladage samen de skates aan, waarna op 3 augustus Pension Maaszicht en Rollerblade aan elkaar gewaagd zijn. Tijdens de vijfde en laatste editie van 10 augustus zullen het Sophia kinderziekenhuis en Woonstad Rotterdam in het midden van de belangstelling staan.”

Voor welk doel skate jij? Zorg dat je voor het doel dat jij een warm hard toedraagt het speciaal daarvoor gemaakt We Skate for… polsbandje koopt. Deze zijn te verkrijgen op de avond zelf op het evenemententerrein of binnenkort via de webshop van de WNS website.

13 juli: Daniel den Hoed

20 juli: Jeugdsportfonds

27 juli: Diergaarde Blijdorp

03 augustus: Pension Maaszicht

10 augustus: Sophia Kinderziekenhuis

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Floor Vierboom

Floor Vierboom

teamcoördinator Communicatie