Noteer vast in de agenda: donderdag 11 april. Dit is de dag waarop het ‘Sportcongres’ van Rotterdam Sportsupport plaatsvindt. De editie van dit jaar heeft een speciaal tintje: ons traditionele Sportcongres Rotterdam maakt dit jaar onderdeel uit van een omvangrijk congresprogramma, dat we samen met het vakblad SPORT, Bestuur & Management organiseren.

Ieder jaar organiseert SPORT, Bestuur & Management het Nederlands Congres voor Sportbestuurders. Voor dit nationale congres met inspirerende plenaire lezingen en verdiepende en praktische parallelsessies worden dit jaar de krachten gebundeld met het ‘Sportcongres Rotterdam’.

Het Nederlands Congres voor Sportbestuurders vindt plaats op donderdag 11 april 2013 in Rotterdam. Het middagprogramma is voor een nationaal publiek toegankelijk en zoomt voornamelijk in op het thema ‘de sportvereniging en de maatschappij’. De donderdagavond is voornamelijk gericht op Rotterdamse sportverenigingen en andere relaties van Rotterdam Sportsupport.

Het congres krijgt een dag later, op vrijdag 12 april, een vervolg. Op deze dag kunnen onder meer beleidsmedewerkers uit het land in de praktijk kennismaken met drie succesvolle projecten bij Rotterdamse sportverenigingen.

Meer informatie over het programma maken we op korte termijn via onze communicatiekanalen bekend.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Emile van der Weg

Emile van der Weg

verenigingsconsulent Organisatie