Lokale goede doelen en initiatieven hebben soms moeite om het hoofd boven water te houden of kunnen wel wat extra geld gebruiken. Om het goede werk van deze doelen te bemoedigen en iets terug te geven aan de lokale gemeenschap, heeft Specsavers in 2010 Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen.

Vast bedrag
Voor elk verkocht montuur en hoortoestel doneren de winkels een vast bedrag aan de stichting. Na een jaar sparen schenkt elke winkel een mooi geldbedrag aan lokale doelen in hun buurt. Denk hierbij aan kinderboerderijen, muziekverenigingen, welzijnsprojecten, lokale voedselbanken, dierenopvangcentra, scouting en natuurlijk sportverenigingen!

Start nieuwe spaarronde
Per 1 januari 2017 sparen de Specsavers winkels weer voor nieuwe doelen. Sinds 17 oktober 2016 kun je jouw vereniging of een specifiek project aanmelden via www.stichtingspecsaverssteunt.nl om in aanmerking te komen voor financiële steun. Voor het doel met de meeste stemmen per winkel wordt een jaar lang gespaard. Rotterdam heeft 5 vestigingen van Specsavers die elk voor een ander doel sparen.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Irene Pekaar

Irene Pekaar

contentspecialist / coördinator evenementen