In een nieuwe aflevering van Sport and the City bezoekt Quintis honkbal- en softbalvereniging Saints. In deze aflevering is er aandacht voor alle sportcomponenten die deze Sportplusvereniging bezit.

Quintis bezoekt in deze aflevering van Sport and the City de honkbal- en softbalvereniging Saints. Een vereniging waar alle leeftijden terecht kunnen en op alle niveau’s gesport wordt. Van pittig honkbal, via fanatiek G-sporten tot enthousiast bean bag baseball. Quintis leert onder meer de verschillen tussen softbal en honkbal, de regels en de technieken die een slagman en werper goed maken. Ook speelt hij een potje honkbal mee en vergezelt hij het senioren team van de Saints tijdens bean bag baseball.

Sportplus

Rotterdam Sportsupport stimuleert en ondersteunt sportverenigingen bij het realiseren van maatschappelijke activiteiten. Een toetsingscommissie bepaalt welke clubs het Sportpluspredicaat ontvangen. Dit toont aan dat de club een gezonde sociale en organisatorische huishouding heeft en succesvolle maatschappelijke activiteiten ontplooit.

 

In samenwerking met OPEN Rotterdam maakte wij deze aflevering:

Rotterdam Sportsupport ondersteunt verenigingen die een maatschappelijk bijdrage leveren aan Rotterdam, lees hier meer over Sportplus.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Liesbeth van der Meer

Liesbeth van der Meer

strategisch adviseur / leidinggevende