In een nieuwe aflevering van Sport and the City bezoekt Quintis RIS, de Rotterdamse Sportvereniging voor Aangepast Sporten. In deze aflevering is er uitgebreid aandacht voor aangepast sporten.

Quintis doet mee met hart-trimgroep waar mensen stap-voor-stap revalideren en rolstoelrugby waar er getraind wordt voor een wedstrijd tegen België. RIS laat Quintis zien dat op het gebied van aangepast sporten het Rotterdamse aanbod voor jong en oud groot en divers is. Quintis stelt vragen vanaf de zijlijn en sport uiteraard enthousiaste mee.

Rotterdam Sport op Maat

Rotterdam telt circa 60.000 mensen met een beperking, variërend van auditieve of visuele beperkingen tot aan chronische ziekten en verstandelijke beperkingen. De netwerkorganisatie Rotterdam Sport op Maat, geleid door Rotterdam Sportsupport, werkt aan een optimaal sportklimaat voor deze mensen. Rotterdam Sport op Maat is hét loket voor aangepast sporten in Rotterdam. Verenigingen, (potentiële) sporters en andere organisaties kunnen hier terecht met al hun vragen.

 

In samenwerking met OPEN Rotterdam maakte wij deze aflevering:

Meer weten over het aangepast sporten aanbod in Rotterdam? Ga naar rotterdamsportopmaat.nl of neem contact op.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Marita Verkaik

directeur-bestuurder
Marita Verkaik