In een nieuwe aflevering van Sport and the City bezoekt Quintis boksschool Mesa Sport Rotterdam. In deze aflevering is er uitgebreid aandacht voor vrouwensport.

Quintis leert in de negende aflevering van Sport and the City dat de meiden van boksschool Mesa Sport Rotterdam hun mannetje kunnen staan!  Het aantal boksende dames in Rotterdam groeit nog steeds. Trainers en sporters van alle leeftijden vertellen uitgebreid over uiteenlopende redenen om aan de verschillende bokstrainingen deel te nemen, hun ervaringen en positieve effecten van de sport, hun grote voorbeelden, en of er nou echt verschil is met boksen voor mannen. Natuurlijk stapt Quintis zelf ook in de ring, maar niet zonder tips en begeleiding van niemand minder dan de bondscoach van het Nederlands Damesboksen!

 

In samenwerking met OPEN Rotterdam maakte wij deze aflevering:

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Janneke van Tienen

Janneke van Tienen

P&O medewerker