Na zeven succesvolle jaren in het Luxor Theater verhuist de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond op maandag 12 december naar het SS Rotterdam. In een nieuwe ambiance presenteren we een compleet vernieuwd programma.

De huldiging van de Rotterdamse sporthelden blijft uiteraard een belangrijk onderdeel van de nieuwe editie van de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond. Hoofdrollen blijven op deze manier weggelegd voor de Sportvrijwilliger van het jaar, evenals de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sportcoach, het Sporttalent en de Gehandicaptensportprijs van het jaar. De massale huldiging van de breedtesportkampioenen is dit jaar niet in het programma opgenomen.

Met de nieuwe locatie en de nieuwe programmaopzet verwachten de organiserende partijen gemeente Rotterdam, Rotterdam Topsport, Rotterdam Sportsupport en RTV Rijnmond een verfrissend en aantrekkelijk programma neer te zetten.

Nomineer de G-sportafdeling en de vrijwilliger van 2016!
Natuurlijk hopen we ook dit jaar op een groot aantal personen en afdelingen die worden voorgedragen voor de nominatie sportvrijwilliger en Gehandicaptensportprijs van het jaar. Hierbij nodigen we je uit om de vrijwilligers en G-afdeling van jouw club aan te melden. Draag jouw kandidaat of kandidaten voor. Je kunt hem/haar/hen aanmelden tot en met 8 november. Hierna besluit een jury welke drie kandidaten per categorie genomineerd worden en op de avond van 12 december feestelijk ontvangen worden en kans maken op de titel.

Vrijwilliger
Wie draag jij voor als beste vrijwilliger? Welke man of vrouw binnen jouw club heeft zich het afgelopen jaar bijvoorbeeld uitzonderlijk ingezet voor sportevenementen? Of wie hielp bij het vlekkeloos verlopen van wedstrijddagen en feestelijke middagen? Laat het ons weten. Wij zetten de winnaar tijdens de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond op 12 december in de spotlights. Het grote publiek krijgt hiermee te zien over welke geweldige vrijwilligers jouw organisatie beschikt en bovendien heb je binnen jouw eigen club met deze winnaar een uitstekende ambassadeur voor het vrijwilligerswerk. Klik hier om een vrijwilliger voor te dragen.

G-afdeling
Ook vernemen wij graag wie je wilt voordragen voor de Gehandicaptensportprijs van het jaar.
Vorig jaar won sportvereniging Atomium ’61 de titel. Wil je Rotterdam laten zien dat jouw vereniging of stichting uitblinkt op het gebied van G-sport, en kans maken op een plaats op het erepodium op 12 december? Klik hier om jouw vereniging aan te melden.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Antoine Schijf

Antoine Schijf

verenigingsconsulent Toekomstbestendige sportverenigingen