Heb jij een beperking en wil je meer weer weten over sporten en bewegen in Rotterdam? Of ben je al actief en heb je gewoon zin in een dagje uit? Kom dan op zaterdag 12 september naar de Rotterdam Sport op Maat dag. Op Sportplaza Zuiderpark maak je kennis met vele verenigingen en organisaties waar je kunt sporten of bewegen. De Rotterdam Sport op Maat dag is leuk, nuttig en feestelijk tegelijk. 

Het ene moment een sport beoefenen. Het andere moment gezellig met vrienden en familieleden meedeinen op feestelijke muziek. En het volgende ogenblik informatie inwinnen over welke beweegactiviteit bij je past of over een mogelijke tegemoetkoming in de kosten voor sporters met een beperking.

De Rotterdam Sport op Maat dag is een uniek evenement. Vorig jaar waren er 1500 bezoekers. Maar liefst 35 clubs, die samen 25 sporten vertegenwoordigden, presenteerden zich. De bezoekers waren niet alleen mensen met een beperking, maar ook familieleden, vrienden, begeleiders en anderen.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Laura van Velzen

Laura van Velzen

strategisch adviseur Interne organisatie