Bestuurs- en kaderleden ontvangen ook dit jaar in hun digitale postvak elf keer de nieuwsbrief voor verenigingen van Rotterdam Sportsupport. U krijgt allereerst praktische tips en leest over verenigingen die succesvol zijn ondersteund. Bovendien wordt bericht over brede projecten waarin Rotterdam Sportsupport veel kan betekenen voor clubs: de Schoolsportvereniging, Sportplus, Jeugdsportfonds, combinatiefunctionarissen en buurtsportcoaches.

Rotterdam Sportsupport heeft met ingang van het nieuwe jaar het aantal nieuwsbrieven teruggebracht. De edities over de Schoolsportvereniging en Sportplus zijn verdwenen. Berichten hierover worden voortaan geplaatst in de verenigingsnieuwsbrief en de algemene nieuwsbrief. Laatstgenoemde uitgave, die zes keer per jaar verschijnt, is vooral gericht op de projecten waaraan Rotterdam Sportsupport uitvoering geeft. Hiermee worden in eerste instantie zakelijke relaties bediend.

Voordeel van de nieuwe opzet is dat Rotterdam Sportsupport nieuws over recreatieve sport in de Maasstad bundelt. In het verleden ontvingen sommige lezers verschillende nieuwsbrieven, soms zelfs alle vijf. Met drie nieuwsbrieven is de nieuwsvoorziening voortaan efficiënter ingericht. De derde gaat over Rotterdam Sport op Maat, het initiatief waarin organisaties samenwerken om meer Rotterdammers met een beperking aan het sporten te krijgen. Deze nieuwsbrief wordt vier keer per jaar verzonden.

De nieuwsbrief voor verenigingen, waarvan dit de eerste uitgave is in 2013, krijgt u toegestuurd op basis van het bestaande adressenbestand. Wilt u ook de algemene nieuwsbrief ontvangen? Klik hier. Of wenst u in de nieuwsbrief van Rotterdam Sport op Maat te lezen hoe bijvoorbeeld verenigingen sportaanbod voor mensen met een beperking ontwikkelen? Klik hier om u aan te melden voor deze nieuwsbrief.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Sandra van Zevenhuijzen

Sandra van Zevenhuijzen

teamcoördinator P&O en Financiën