Sportverenigingen tonen op 12 juni in het stadshart aan een groot publiek wat ze te bieden hebben. Dat doen ze tijdens het evenement 010Moves op het Schouwburgplein, dat voor deze dag wordt omgedoopt tot ‘erepodium van de sport’. Iedereen heeft de kans tussen 13:00 uur en 16:30 uur ’s middags mee te doen aan de meest uiteenlopende sportclinics en workshops.

Voorproefje topsportevenementen
Wie liever alleen aanmoedigt vanaf de zijlijn, kan genieten van demonstraties en wedstrijden die worden georganiseerd als voorproefje op de komende topsportsportevenementen. Een voorbeeld? De officiële kwalificatiewedstrijden van het polsstokhoogspringen in aanloop naar het EK Atletiek. Maar in de schijnwerpers staan ook onder meer het WK Roeien, het NK Turnen, het NK Slowbiking, het World Port Tournament en het CHIO.

Kaarten winnen
Evenals vorig jaar zijn tijdens 010Moves topsporters aanwezig en kunnen kaarten worden gewonnen voor komende topsportevenementen. Hier vind je meer informatie en lees je over alle programmaonderdelen.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Ineke Kalkman

Ineke Kalkman

projectleider Veilige sportverenigingen met sterke jeugdafdelingen