Met nog vier uitzendingen van Ons Kluppie in het vooruitzicht is het tijd voor een tussenstand van de internetstemmen:

IJVV De Zwervers 509

ARSR Skadi 227

Budovereniging Unity’99 223

TV Ommoord 185

Volley Zuid 155

RHV Snelwiek 131

In Mu Kwan 80

Omnisportvereniging De Pont 71

Boksvereniging Van ’t Hof 67

Transvalia ZW 51

Het is nog tot en met 18 mei mogelijk om je stem uit te brengen voor Ons Kluppie. Stemmen kan via www.rotterdamsportsupport.nl/onskluppie en via de Facebookpagina van Rotterdam Sportsupport. Daarna buigt de vakjury zich over de inzendingen en reportagees van de tien genomineerde verenigingen. De internetstemmen en de stemmen van de vakjury wegen even zwaar (50/50). Dat betekent dus dat de club met de meeste internetstemmen niet automatisch de winnaar is. Op deze manier geven we ook kleinere verenigingen een kans.

Op zaterdag 23 mei maken we tijdens de feestelijke live-uitzending bekend wie de winnaar van Ons Kluppie 2015 is. De komende weken kun je op zaterdagmiddag afstemmen op Radio Rijnmond om de radioreportages van Ons Kluppie te beluisteren, tussen 14.00 en 17.00 uur in het programma Rijnmond Sport. Aanstaande zaterdag gaan we op bezoek bij TV Ommoord.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Fleur Lindenburg

Fleur Lindenburg

receptie-, secretariaats- en communicatiemedewerker