Wie wordt Ons Kluppie 2015? Dat kan jij medebepalen. Tot maandag 18 mei heb je de mogelijkheid te stemmen op de vereniging die volgens jou de prestigieuze titel verdient. De winnaar krijgt 2.500 euro én een tv-uitzending bij RTV Rijnmond. Tien kandidaten zijn nog in de race voor de verkiezing van de leukste vereniging van Rotterdam. Lees verder om te zien welke clubs dat zijn.

De tien genomineerde verenigingen:

Radioreportage

Sinds zaterdag 14 maart maken de genomineerde verenigingen aan het publiek duidelijk waarom ze zo leuk, bijzonder en waardevol zijn. Elke zaterdagmiddag wordt een club belicht tijdens een radioreportage bij RTV Rijnmond. De laatste radioreportage is op 16 mei.

Verder presenteert elke vereniging zich via een video-impressie op de websites van Rotterdam Sportsupport en RTV Rijnmond. De clubs kunnen die ook als promotiemiddel gebruiken op bijvoorbeeld YouTube of de eigen website. Beluister en bekijk de reportages door hieroven op de blauwgekleurde clubs te klikken. De uitzendingen van de overige vijf verenigingen volgen nog!

Winnaar 23 mei

Na 16 mei bepaalt ook de jury haar keuze. Precies een week later wordt bekendgemaakt welke vereniging Beach Club Rotterdam opvolgt als ‘Ons Kluppie’.

De jaarlijkse verkiezing is een initiatief van Rotterdam Sportsupport en RTV Rijnmond.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Janny van Bergeijk

verenigingsconsulent Leden
Janny van Bergeijk