De tien kandidaten voor Ons Kluppie 2013 zijn bekend! De strijd gaat tussen Rotterdamse Reddingsbrigade (zwemmen), Tafeltennisvereniging Boomgaardshoek, Stichting Plons (zeilen voor mensen met een beperking), Portland Poema’s (honk- en softbal), Budo Ryu Rotterdam, rvv A.G.E. (voetbal), RWC Ahoy (wielrennen en handbiken), ckv N.I.O. (korfbal), Rotterdam Jaguars (lacrosse) en de Rotterdam Deathrow Honeys (roller derby). Klik hier om te stemmen!

Wie wordt dit jaar verkozen tot ‘de leukste club van Rotterdam’? Sinds zaterdag 16 maart kan iedereen zijn voorkeur bekendmaken. Op die dag werd bij RTV Rijnmond de eerste radioreportage van een genomineerde vereniging uitgezonden. Tijdens de negen komende zaterdagmiddagen kunt u kennismaken met de andere gegadigden.

Ons Kluppie is een traditie van Rotterdam Sportsupport en RTV Rijnmond. Een deskundige jury en het publiek bepalen wie met de titel aan de haal gaat. De winnaar ontvangt 2.500 euro en krijgt een tv-uitzending op RTV Rijnmond. In de afgelopen periode konden clubs zich aanmelden. Tot vrijdag 24 mei kunt u stemmen op één van de tien geselecteerde verenigingen. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst op zaterdag 25 mei.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Kitty Kalkman

Kitty Kalkman

projectleider Toekomstbestendige sportverenigingen / leidinggevende