Tijdens de centrale belavond, die Rotterdam Sportsupport in samenwerking met de VriendenLoterij organiseerde, zijn in totaal maar liefst 179 loten verkocht. De zes deelnemende Rotterdamse verenigingen haalden door deze sportieve actie duizenden extra euro’s op voor de clubkas.

Verenigingen in Rotterdam konden zich met een team van vrijwilligers aanmelden voor de avond, die op maandag 7 mei werd gehouden op het kantoor van Rotterdam Sportsupport. Van ieder lot dat de vrijwilligers verkochten, ging de helft van de inleg rechtstreeks naar de clubkas. Indien mensen een jaar lang meespelen met de VriendenLoterij, is de opbrengst  € 94-, per lot. Daarnaast kregen de verenigingen een startbonus van €250 en ontvingen ze eenmalig €10 per verkocht lot.

Aantal verkochte loten per vereniging:

  • LMO: 37 loten
  • OZC: 8 loten
  • De Egelantier Boys: 15 loten
  • IJVV De Zwervers: 33 loten
  • ZVV Rotterdamse studenten: 48 loten
  • ZPC Rotterdam: 38 loten

Een belangrijke pijler binnen Rotterdam Sportsupport is het vergroten van de samenwerkingen met het Rotterdamse bedrijfsleven. Wij werken op verschillende manieren samen met andere organisaties. Door met ons samen te werken investeren bedrijven in sterke sportverenigingen en in een stad waarin Rotterdammers sportief en maatschappelijk mee kunnen doen. Onlangs nog sloot CoffeeClick, specialist in koffiezetapparaten, een tweejarige overeenkomst met Rotterdam Sportsupport.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Maurits Morsink

Maurits Morsink

verenigingsconsulent organisatie