De afgelopen weken werden er door veel studentensporters verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) successen geboekt. Allereerst won Skadi op 5 april de Varsity. Voor de 9e maal in haar historie zegevierde een Rotterdamse Oude Vier op het Amsterdam Rijnkanaal na 3 kilometer.

Deze zeer traditionele roeiwedstrijd is het hoogtepunt van het roeiseizoen en de vreugde van de Rotterdamse studenten was dan ook groot toen zij de roeiers begroetten voor een mooi feest.

Op zaterdag 18 april werd het kampioenschap van Heren 1 van Erasmusvolley werkelijkheid. Nadat zij zelf op donderdag 17 april reeds de belangrijkste stap hadden gezet, betekende de 2 verloren sets van Krimpen tegen Capelle het definitieve kampioenschap in de Promotieklasse A van regio Zuid.

Ook werd er door Skadi het afgelopen weekend maar liefst 5 keer gewonnen (“geblikt”) op de Hollandia/NK2015 te Amsterdam. Skadi roeier Mitchell Steenman werd Nederlands Kampioen in de 2 zonder stuurman.

De Erasmus RSRC (Rugby) organiseerde op zaterdag 18 april een heus 7 s toernooi, als aftrap voor het 7 s seizoen. Onder leiding van massale support én het geweldige weer wonnen de Rugbyers uit Utrecht dit toernooi.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Miranda Monster

Miranda Monster

verenigingsconsulent Accommodatie