Inmiddels zijn er wekelijks vele Meer dan Voetbal-activiteiten met als doel voetbal in te zetten voor een sterkere samenleving. ‘Alleen jij bepaalt wie je bent’ van TPP-Rotterdam werd gekozen tot Amateurproject van het Jaar. 

TPP-Rotterdam probeert met het project ‘Alleen jij bepaalt wie je bent’ via rolmodellen en een nauwe samenwerking met jongerenwerkers in de wijk, lastig bereikbare jongeren te motiveren om te komen zaalvoetballen. De selectiespelers geven hen zaalvoetbaltrainingen om hen vervolgens discipline en normen en waarden bij te brengen die hen kansen biedt in hun verdere leven. De jury is van mening dat TPP-Rotterdam een groot maatschappelijk issue aanpakt door zich te focussen op een lastige doelgroep die niet zichtbaar is in de maatschappij. Zij stimuleren probleemjongeren om in een cruciale fase van hun leven te kiezen voor een goede richting.

De prijsuitreiking vindt in oktober plaats op locatie bij de club.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Marco van de Geer

Marco van de Geer

pedagogisch adviseur