Tientallen leerlingen van Schoolsportvereniging Crooswijk hebben woensdag in stadion Woudestein een gasttraining gekregen van SBV Excelsior.

Leerlingen van vier verschillende scholen die deelnemen aan Schoolsportvereniging Crooswijk werden de kneepjes van het voetbalvak bijgebracht door jeugdtrainers en beloften van SBV Excelsior. De hoofdrol werd vervuld door Schoolsportvereniging-ambassadeur Daan Bovenberg, die zondag nog tweemaal trefzeker was in de laatste play-off wedstrijd van SBV Excelsior.

48 scholieren leerden onder meer doelschieten, voetvolley en wedstrijdvormen. De gasttraining is één van de activiteiten die SBV Excelsior in samenwerking met Rotterdam Sportsupport voor de Schoolsportvereniging organiseert. Het samenwerkingsverband tussen de twee partijen is in december 2010 gestart.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Anne Nurra

Anne Nurra

verenigingsconsulent Veilig sportklimaat / clubkadercoach