Elke week reist ze vanuit Wageningen naar Rotterdam om hockeytrainingen te geven bij Schoolsportvereniging Pendrecht. Ginny Hoogendoorn is inmiddels al jaren actief voor Tempo’34, de Schoolsportvereniging en natuurlijk voor de kinderen op Zuid. Op sportplatform Rotterdam Sport vertelt ze over haar drijfveren:

Mijn naam is Ginny Hoogendoorn en ik ben 31 jaar oud. Ik heb een zoontje van 2,5 jaar oud genaamd Florian. Ik heb Economie en Fiscale Economie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en ik werk tegenwoordig als Fiscalist.

Sinds ik 6 jaar oud ben, speel ik hockey en sinds mijn studie geef ik hockeytraining op hockeyvereniging Tempo’ 34 aan de schoolsportvereniging (SSV). Zelf hockey ik helaas niet meer bij Tempo ’34, omdat ik verhuisd ben naar Wageningen. Ik rij nog wel elke week naar Rotterdam om de trainingen te geven.

Lees verder op RotterdamSport.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Sonny Noordermeer

projectleider Schoolsportvereniging
Sonny Noordermeer